Često postavljana pitanja

Dostava

Da li paket dolazi na kućna vrata i što ako nitko ne preuzme paket?

Poštar paket dostavlja na kućna vrata. Ukoliko poštar ne zatekne nikoga od ukućana kod kuće, ostavit će obrazac za preuzimanje paketa u pošti. Ako niste preuzeli paket kod kuće u trenutku dostave, paket je moguće podići u pošti isključivo osobno i u roku od 5 dana od primitka obrasca.

Može li netko drugi preuzeti paket u pošti koji glasi na moje ime?

Paket na pošti može preuzeti isključivo osoba čije je ime i prezime na paketu, međutim, ukoliko Vi nećete biti u mogućnosti preuzeti pošiljku, na pošti možete napraviti punomoć na drugu osobu / podnijeti zahtjev za zadražavanje pošiljke na pošti ili za preusmjeravanje na drugu adresu.

Dostava izvan Hrvatske – Međunarodna dostava

Proizvode van Hrvatske šaljemo Hrvatskom Poštom ili GLS-om.
Proizvode šaljemo u roku od 48h nakon primljene uplate (ovisno o dostupnosti naručenih artikala), a rok dostave obično iznosi do 7 radnih dana za zemlje EU (ovisno o državi o koju šaljemo proizvod).
Ukoliko pošiljku šaljemo izvan EU, postoji velika mogućnost da se pošiljka zadrži na carinskom postupku, te se vrijeme dostave može znatno produljiti zbog carinjenja.
Za zemlje izvan EU, ukoliko postoji trošak špedicije i carinjenja, trošak snosi Kupac.
Poštarina za zemlje EU iznosi 15,93 €, za zemlje Europe izvan EU iznosi 19,91 €, a za ostatak svijeta iznosi 22,56 €.

Dostava u Hrvatskoj

Dostava robe vrši se u roku od najkasnije 7 (sedam) radnih dana od zaprimanja narudžbe (osim artikala kod kojih je vrijeme dostave drugačije navedeno ili o dostupnosti naručenih artikala, o kojima će Kupac biti obaviješten preko poruke).
Za sve narudžbe prilikom plaćanja pouzećem, trošak dostave se naplaćuje u iznosu od 6,50 € (prilikom narudžbe) plus +4% naknada (fee) na otkupninu (pouzećem) koju uzima Hrvatska Pošta (na koju Antonija Style d.o.o. nema utjecaj).
U slučaju nepreuzimanja pošiljke, odnosno povrata iste na adresu pošiljatelja, dužni ste podmiriti nastale troškove u iznosu od 8,00 €.
Više informacija

Raskid ugovora na daljinu

Mogu li vratiti naručeni proizvod i dobiti povrat novca?

U roku od 14 dana od primitka proizvoda imate pravo na povrat proizvoda o vlastitom trošku. Za više informacija o povratu i zamjene proizvoda pročitati Uvjete korištenja.

Mogu li zamijeniti artikl s kojeg sam skinuo/la etikete/deklaracije proizvođača?

Nakon skidanja etiketa i/ili nošenja artikla, povrat artikla više nije moguće izvršiti.

Plaćanje

Mogu li narudžbu platiti putem Paypal-a ili kreditnom karticom na rate?

Butikantonija.com web shop prihvaća PayPal način plaćanja.
Također, prihvaćamo plaćanje kreditnom ili debitnom karticom direktno putem našeg web shop-a jednokratno, ali bez mogućnosti plaćanja na rate (obročno).

U kojem je roku od primitka uputa o plaćanju putem internet bankarstva potrebno napraviti uplatu?

Narudžbu je potrebno uplatiti u cijelosti u roku od 1 (jednog) kalendarskog radnog dana od primitka povratnog e-maila sa svim podacima za uplatu direktno na naš račun u banci.
Ponuda za plaćanje Vaše narudžbe ističe nakon 1 (jednog) dana, te je potrebno ponovno napraviti narudžbu.
Uvijek postoji mogućnost da je u trenutku vaše uplate proizvod raspoloživ (ili raspoloživost proizvoda prikazuje da proizvoda ima malo), a u stvari je tijekom dana prodan i više ga nema na skladištu, niti kod dobavljača. Ukoliko se takav slučaj dogodi, mi ćemo vam odmah vratiti uplaćeni iznos u cijelosti. Isto tako, u slučaju promijene cijena zbog više sile i nemogućnosti isporuke proizvoda po trenutnim cijenama na našoj internet trgovini, mi ćemo odmah vratiti sva uplaćena sredstva.

Imate još pitanja?