Uvjeti korištenja

Antonija Style d.o.o.
Novoselska cesta 63, 10040 Zagreb
OIB: 96865476536
fax: 01/5810-718
e-pošta: [email protected]

Prihvaćanje uvjeta korištenja / dalje u tekstu (Uvjeti korištenja)

Svaki pristup, korištenje i kupovina s naše stranice podrazumijeva da ste sporazumni s navedenim ( Uvjeti korištenja ) koji se mogu, povremeno promijeniti bez najave i slanja obavijesti.

Prihvaćanje i razumijevanje istih sastavni je dio narudžbe artikala uz Vašu suglasnost i prihvaćanje navedenog.

Izmjena uvjeta korištenja

Antonija Style d.o.o. može u svakom trenutku izmijeniti ove uvjete korištenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obvezani novim uvjetima korištenja sadržanim u izmjenama, te bi iz tog razloga trebalo periodično posjetiti ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uvjetima korištenja.

Naša webstranica

Naša web stranica nudi kupovinu artikala s vidljivo označenom konačnom cijenom u valuti EUR (€). Trošak dostave biti će vidljiv u automatskoj kalkulaciji Vaše košarice za kupovinu prije završetka narudžbe.
Uz artikle koji imaju mogućnost odabira boje, veličine i slično, u
procesu narudžbe odaberite željeno kako bi Vam mogli dostaviti valjani artikl.

Kupovina i naručivanje

Klikom na odabrani artikl biti ćete vođeni u koracima do dovršetka procesa narudžbe ZAVRŠI KUPOVINU ( odabir boje, veličine, broj komada, način plaćanja ) Za narudžbu je potrebno upisati točne podatke za dostavu; ime prezime, adresa i kućni broj, mjesto, poštanski broj, broj telefona, adresa e-pošte. Za kupovinu nije potrebna registracija. Kupujete kao GOST.

Načini plaćanja


Prihvaćamo 4 osnovna načina plaćanja:

1. ) Plaćanje pouzećem prilikom preuzimanja  (SAMO KUPCI U RH)
Plaćate isključivo gotovinski (novčanicama) prilikom dostave Vašem dostavljaču ili u područnoj pošti kod
preuzimanja. Kod zaključivanja narudžbe odaberite “Plaćanje Prilikom Preuzimanja” za plaćanja pouzećem kod dostave pošiljke.

2. ) Virmansko plaćanje po ponudi na naš transakcijski račun (KUPCI U HR + OSTATAK SVIJETA)
Uplatu vršite na naš bankovni račun tvrtke, po primljenoj ponudi putem e-pošte. Nakon obavljene narudžbe Ponuda će biti automatski generirana s potrebnim podacima za uplatu. Prilikom plaćanja u rubriku Opis plaćanja, obavezno, upišite generirani broj narudžbe koji ste dobili iz primljene Ponude. Uplatitelj je Vaše ime i prezime. Uplatu možete obaviti internetom s Vašeg bankovnog računa ili u bilo kojoj obližnjoj banci, FINA-i ili poštanskom uredu. Vaš generirani broj narudžbe u potpunosti čuva tajnost Vaše narudžbe. Kod uplaćivanja u banci ili poštanskom uredu, djelatniku nisu vidljivi detalji ili sadržaj Vaše narudžbe. Kod zaključivanja narudžbe odaberite
“Internet Bankarstvo” – virmanska uplata.

3.) Plaćanje PayPal-om (KUPCI HR + OSTATAK SVIJETA)
Za plaćanje PayPal-om prilikom zaključivanja narudžbe prvo odaberite “PayPal”. Biti ćete preusmjereni na PayPal stranicu na kojoj ćete preko svog PayPal računa izvršiti uplatu, te nakon uspješnog izvršenja uplate automatski biti preusmjereni na potvrdu narudžbe.

4.) Kreditnim i/ili debitnim karticama: MasterCard, Diners, Visa, Maestro, Google Pay i Apple Pay (KUPCI HR + OSTATAK SVIJETA)
Sva kartična plaćanja na ovoj web trgovini obrađuju se kroz Stripe – sustav za procesuiranje online plaćanja, koji koristi nekoliko milijuna web trgovina u preko 120 zemalja širom svijeta. Kroz Stripe sustav se dnevno obradi preko 250 milijuna transakcija online plaćanja.
Svi podaci unesenih kreditnih kartica prilikom plaćanja isključivo se obrađuju i evidentiraju kroz Stripe, te su zaštićeni najvišom razinom sigurnosnih protokola.
Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od vašeg web preglednika do banke koja je izdala vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o vašoj platnoj kartici. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. Stripe zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih Brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i vaš identitet.
Stripe sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost PayPal i Stripe sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom vaših kartičnih podataka.

 

Poštarina i dostava 


DOSTAVA UNUTAR REPUBLIKE HRVATSKE

Iznos poštarine za Republiku Hrvatsku iznosi 6,50 €.
Dostava se vrši Hrvatskom Poštom ili GLS dostavnom službom, te dostavom na BOX NOW paketomate.
Dostava robe unutar RH vrši se u roku od 7 radnih dana od narudžbe (osim artikala kod kojih je vrijeme dostave drugačije navedeno ili o dostupnosti naručenih artikala, o kojima će Kupac biti obaviješten preko poruke). U rok za uručenje ne računa se prvi dan prijama narudžbe.
*Kod plaćanja prilikom
preuzimanja, ako je pošiljka poslana HP dostavnom službom, Hrvatska Pošta obračunava dodatno vlastite provizijske troškove u visini od +4% na ukupnom iznosu otkupnine ili najmanje 1,2 € po pošiljci (na koju tvrtka Antonija Style d.o.o. nema utjecaj) i naplaćuje prilikom dostave paketa! Molimo vas da pripremite točan iznos u gotovini (novčanicama) kako biste izbjegli probleme s dostavljačkom službom prilikom naplate.
*Kod plaćanja PayPal-om ili po primljenoj ponudi prije isporuke (Internet Bankarstvo – virman), nema dodatne poštanske provizije kao kod plaćanja pouzećem (gotovinom prilikom preuzimanja)!

Dostava putem BOX NOW – TOČKE ZA PREUZIMANJE

 • Svoju narudžbu možete BESPLATNO (do daljnjeg) preuzeti u više od 350 BOX NOW paketomata po cijeloj Hrvatskoj.
 • Najbliži paketomat možete pronaći na ovoj poveznici.
 • U Košarici odaberite osobno preuzimanje i odaberite lokaciju na kojoj želite preuzeti paket.

VELIČINA PAKETA

 • Dostavu u BOX NOW paketomate omogućujemo za sljedeće dimenzije paketa:
 • MALI PAKET (V: 8 cm, Š: 45 cm, D: 60 cm),
 • SREDNJI PAKET (V: 17 cm, Š: 45 cm, D: 60 cm),
 • VELIKI PAKET (V: 36 cm, Š: 45 cm, D: 60 cm).
 • Najveća dozvoljena težina: 20 kg.

NAČINI PLAĆANJA (BOX NOW)

 • Prilikom plaćanja narudžbe možete odabrati jedan od načina plaćanja navedenih na ovoj poveznici.
 • Narudžbu koju ćete preuzeti u odabranom BOX NOW paketomatu, a koja još nije plaćena, možete platiti prije preuzimanja po ovim uputama. BOX NOW omogućuje plaćanje narudžbe i Apple Pay ili Google Pay računom. Fizičko plaćanje karticom ili gotovinom na BOX NOW paketomatu NIJE MOGUĆE.

ROKOVI ISPORUKE (BOX NOW)

 • Dostava u BOX NOW paketomate se vrši od ponedjeljka do petka. Preuzimanje paketa u BOX NOW paketomatu je moguće u bilo koje vrijeme: pošiljku možete preuzeti svaki dan u tjednu u bilo koje sate (24/7).
 • Točan datum dostave će vam biti prikazan u košarici nakon što izaberete Način plaćanja.
 • Nakon što izvršite svoju narudžbu, promjena načina dostave ili preuzimanja narudžbe NIJE više moguća.

POVRATI I REKLAMACIJE (BOX NOW)

 • Trudimo se pružiti vam najbolje artikle poznatih proizvođača, ali razumijemo da ponekad postoje situacije kada trebate vratiti artikl ili zatražiti jamstvo.
 • Više informacija o mogućnostima povrata i reklamacija možete pronaći na web stranici.

DOSTAVA PAKETA (BOX NOW)

 • Dostava u BOX NOW paketomate se vrši od ponedjeljka do petka. Narudžbe naručene do petka u 15:00 sati će biti isporučene u Paketomate u ponedjeljak.
 • Točan datum dostave će vam biti prikazan u košarici nakon što izaberete Način plaćanja.
 • Ukoliko je odabrani BOX NOW paketomat pun, kupac će SMS-om dobiti obavijest da je Paketomat pun i da će paket biti dostavljen na Paketomat koji je najbliži prvotno odabranom. Sljedeća SMS poruka će biti o tome da je paket isporučen i informaciji o lokaciji Paketomata na koji se paket dostavlja.

OSOBNO PREUZIMANJE (BOX NOW)

 • Paket možete preuzeti na sljedeći način:
 • Ako ste već plaćali narudžbu u Butik Antonija Web Shop internet trgovini, u BOX NOW paketomat unesite 6-znamenkasti PIN koji vam je BOX NOW poslao u tekstualnoj poruci.
 • Upisivanjem 6-znamenkastog pina na tipkovnicu ormarića otvorit će se vrata kako biste mogli preuzeti svoju pošiljku.
 • Ako još niste plaćali narudžbu, slijedite ove upute.
 • Preuzimanje paketa u BOX NOW paketomatu je moguće u bilo koje vrijeme: pošiljku možete preuzeti svaki dan u tjednu u bilo koje sate (24/7).
 • Svoju pošiljku možete preuzeti unutar prvih 48 sati nakon dostave. Ovo razdoblje možete produžiti na stranici “Prati svoju pošiljku” na web stranici.
 • Kupac prima dva podsjetnika na adresu e-pošte i SMS za preuzimanje pošiljke. Ako u roku od 46 sati paket nije preuzet, sustav će automatski produžiti vrijeme preuzimanja za još 48 sati. Prije isteka 96 sati od dostave šalje se posljednji e-mail i SMS kupcu. Ako paket nije preuzet u danom vremenu, na kupčevu adresu e-pošte se šalje obavijest da se pošiljka vraća nazad u skladište.

MEĐUNARODNA DOSTAVA (IZVAN REPUBLIKE HRVATSKE)

Iznos poštarine za dostave izvan Republike Hrvatske, za zemlje Europske Unije iznosi 15,93 €. Za ostale zemlje Europe izvan EU poštarina iznosi 19,91 €, a za ostatak svijeta iznosi 22,56 €.
Proizvode naručene izvan RH šaljemo u roku od 48h nakon primljene uplate (ovisno o dostupnosti naručenih artikala), a rok dostave obično iznosi do 7 radnih dana za zemlje EU (ovisno o državi o koju šaljemo proizvod). U rok za uručenje ne računa se prvi dan prijama narudžbe.
Dostava pošiljke za zemlje izvan EU, treba uzeti u obzir da postoji velika mogućnost da se pošiljka zadrži na carinskom postupku (carini), te se vrijeme dostave može znatno produljiti zbog postupka carinjenja.
Za zemlje izvan EU, ukoliko postoji bilo kakav trošak špedicije i carinjenja, navedene troškove snosi Kupac.

Pravne napomene

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici butikantonija.com ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka tvrtke Antonija Style d.o.o.  Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja Antonija Style d.o.o. i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak (registrirani žig).

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Upotreba kolačića (cookies)

Antonija Style d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Ova web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Antonija Style d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Antonija Style d.o.o. poštuje autorska prava drugih osoba. Ukoliko je ipak došlo do nenamjernog kršenja tih prava, ukoliko smatrate da je na Internet stranicama butikantonija.com neovlašteno objavljen materijal na koji polažete autorska prava, molimo vas da nas o tome obavijestite na kontakt e-mail:  kako bismo otklonili grešku.

Politika privatnosti

Antonija Style d.o.o. čuva privatnost svih korisnika svojih internet site-ova (u daljem tekstu: Internet site) i štiti osobne podatke korisnika internet site-a. Molimo vas da pažljivo pročitate Politiku privatnosti koja slijedi kako bi razumjeli kako koristimo i štitimo informacije koje nam pružate.

Informacije koje dobijamo od Vas

U načelu možete posjetiti ovaj internet site bez otkrivanja bilo kakve informacije o sebi. Na pojedinim djelovima ovog internet site-a tražimo osobne informacije o Vama kako bismo Vam omogućili ostvarivanje određenih prava, kao što je pružanje određenih informacija koje zatražite. Ovo činimo putem online formulara i svaki put kada nam pošaljete svoje detalje e-mailom. Informacije koje dobijemo od Vas mogu uključivati Vaše ime i prezime, adresu, brojeve telefona, faksa ili e-mail adresu. Od vas nikada nećemo tražiti dodatne informacije koje nisu neophodne da biste dobili uslugu koju ste zatražili.

Uvjeti kupnje

Ovim se Uvjetima i pravilima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te raskid ugovora sklopljenog na daljinu koji su ponuđeni na ovim stranicama. Postupak te uvjeti kupnje/prodaje robe putem Butik Antonija webshopa definirani su kroz sljedeće etape:
1. Naručivanje
2. Otprema
3. Plaćanje
4. Preuzimanje
5. Povrat i zamjena robe (raskid ugovora sklopljenog na daljinu) – butikantonija.com/povrati-i-reklamacije/

Isporučitelj naručene robe je prodajno mjesto Antonija Style d.o.o.
Antonija Style d.o.o. putem Butik Antonija webshop-a omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koje se dostavlja pojedinom kupcu, a prema adresi dostave kupca.

Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda tvrtke Antonija Style d.o.o., Novoselska 63, Zagreb, posredstvom Butik Antonija webshop-a.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, Euro EUR (€). Artikli se isporučuju po cijenama važećim na dan naručivanja bez obzira na odabrani datum isporuke.

Antonija Style d.o.o. može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Butik Antonija webshopa ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netočni.

Antonija Style d.o.o. pridržava pravo stornirati narudžbu Kupca iz razloga koja uključuju, ali nisu ograničeni na, sljedeće razloge:

 • U slučaju da više kupaca u isto vrijeme pokrenu narudžbu za isti komad odjeće, u kojem slučaju informacija o raspoloživosti proizvoda neće biti istovjetna s aktualnim stanjem. U takvoj situaciji može doći do poništenja zahtjeva o kojem će naručitelji biti obaviješteni.
 • Antonija Style d.o.o. pridržava pravo poništiti narudžbu u slučaju da Kupac ne izvrši uplatu u navedenom vremenu (1 kalendarski radni dan na račun Antonija Style d.o.o.) ili drugi razlozi zbog kojih je Antonija Style d.o.o. prisiljen otkazati narudžbu.

Mogućnost kašnjenja isporuke moguća je :

 1. Ukoliko proizvoda nema na stanju
 2. Prevelikih narudžba

Ukoliko dođe do kašnjenja isporuke ili proizvoda nema na stanju, odnosno nije moguće dobaviti proizvod od dobavljača, Kupac će biti obavješten preko privatne poruke u najkraćem mogućem roku.

Antonija Style d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za štetu uzrokovanu duljim rokovima isporuke ili zbog neizvršene isporuke artikala koje Antonija Style d.o.o. nema na stanju u vlastitom skladištu.

Ukoliko proizvoda nema trenutno na skladištu, košarica neće biti prikazana i proizvod se neće moći platiti.

Uvijek postoji mogućnost da je u trenutku vaše uplate proizvod raspoloživ (ili raspoloživost proizvoda prikazuje da proizvoda ima malo), a u stvari je tijekom dana prodan i više ga nema na skladištu, niti kod dobavljača. Ukoliko se takav slučaj dogodi, mi ćemo vam odmah vratiti uplaćeni iznos u cijelosti. Isto tako, u slučaju promijene cijena zbog više sile i nemogućnosti isporuke proizvoda po trenutnim cijenama na našoj internet trgovini, mi ćemo odmah vratiti sva uplaćena sredstva.

Važno!

Ukoliko uslijed više sile (distributeri sa kojima poslujemo rade kalkulacije cijena proizvoda i šalju nam automatizmom na koji mi nemamo utjecaj, ili je došlo do pogreške u bazi podataka) cijena nekog proizvoda ne odgovara realnoj cijeni na tržištu, mi ćemo vam odmah vratiti uplaćeni iznos. Na primjer, ako proizvod ima cijenu 0,00 kn i u statusu raspoloživosti je označen kao raspoloživ, očigledno je da je došlo do pogreške i takav proizvod ne možemo isporučiti.

Na primjer, realna cijena nekog proizvoda iznosi 660,00 €, a iskazana vrijednost proizvoda iznosi primjerice 66,00 €, ili 6.000,00 €, evidentno je da je došlo do pogreške i za takve slučajeve vam vraćamo uplaćeni iznos.

Povrat ili zamjena artikala, prigovori

Sve pisane prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014), Kupac može poslati putem redovne pošte na adresu:

Antonija Style d.o.o.,
Novoselska 63,
10040 Zagreb

ili putem elektroničke pošte na e-mail adresu: [email protected].

Odgovornost za materijalne nedostatke
Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima (članci 400-422) odgovaramo za materijalne nedostatke stvari koje je ona imala u trenutku prijelaza rizika na Kupca kao i za one materijalne nedostatke koji se pojave nakon prijelaza rizika na Kupca ako su posljedica uzroka koji je postojao prije toga.

UPUTE ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA:

1. Računanje roka za jednostrani raskid ugovora
Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.
Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka navedenoga roka, izjavom poslanom redovnom poštom, ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, adresu elektroničke pošte i broj narudžbe.
Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti ovdje.
Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Kupcu, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

2. Povrat uplaćenog iznosa
Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca u iznosu plaćene robe, isključujući troškove isporuke artikla do Vaše adrese, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora te preuzeli robu koju ste poslali povratno poštom na našu adresu.
Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, (zamjena artikla ili slično) molimo da nas kontaktirate o potrebnoj veličini ili drugom artiklu za koji želite zamijeniti kupljeni proizvod. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena, preporučeno, poštom, na našu adresu.

3. Povrat robe
Robu vratite bez odgađanja, a u svakome slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora (robu moramo zaprimiti unutar tih 14 dana).

4. Troškovi povrata robe
Izravne troškove povrata robe snosi Kupac.

5. Odgovornost potrošača za umanjenje vrijednosti robe
Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog
koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

*Trošak povrata reklamiranog artikla i dostavljanje zamjenskoga, snosi Kupac.

Ako robu kupite u fizičkoj Butik Antonija poslovnici, nemate pravo vratiti robu (radi povrata novca) na temelju pravila EU, osim ako je proizvod neispravan. Međutim, ukoliko je roba tehnički ispravna i zadovoljava sve navedene uvjete za povrat, možemo Vam odobriti zamjenu za drugi proizvod iste ili veće vrijednosti uz nadoplatu.

Rješavanje potrošačkih sporova

Ovim putem Vas obavještavamo da svaki spor rješavamo mirnim putem sporazumno kao i Vašem pravu da koristite mehanizme izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova pravom pokretanja postupka izvansudskog rješavanja spora podnošenjem prijave Sudu časti Hrvatske gospodarske Komore, i/ili podnošenjem prijedloga za mirenje Centru za mirenje pri Hrvatskoj gospodarskoj Komori.

Online rješavanje potrošačkih sporova

Obavještavamo Vas o mogućnosti rješavanja potrošačkih pritužbi putem online rješavanja potrošačkih sporova temeljem Uredbe o online rješavanju potrošačkih sporova 2006/2004 i Direktive 2009/22/EC i Direktive o alternativnom rješavanju alternativnih sporova 2013/11/EU putem linka ovdje.

Upotreba podataka

Korisnik može podatke upotrebljavati samo u osobne i nekomercijalne primjene i u opsegu koji je dozvoljen od strane vlasnika/skrbnika. Bilo kakvo posredovanje izvornih ili izvedenih podataka trećim osobama, odnosno objavljivanje na drugim mjestima izričito se zabranjuje. Bilo kakva zloupotreba i/ili neovlaštena uporaba/prosljeđivanje podataka rješavati će se u skladu s važećim kaznenim i građanskim zakonima.

Kršenje propisa

U slučaju bilo kakvog kršenja postojećih propisa ili ovih uvjeta, vlasnik smije osobne podatke, uključujući IP adresu, koristiti kako bi se spriječilo buduće kršenje ljudskih prava i ublažavanje posljedica povrede.
Ako postoje bilo kakve povrede korisnika može se djelomično ili potpuno ograničiti pristup ili korištenje web stranica.
Zabranjen je svaki pokušaj ili izvršenje neovlaštenih izmjena, brisanja, oštećenja koji uzrokuju privremenu ili trajnu neprimjenjivost podataka na web stranicama. Isto tako zabranjuje se bilo kakav pokušaj ili izvršenje aktivnosti kojima se mimo web stranica neovlašteno pristupa bilo kojim drugim sadržajima unutar informacijskog sustava vlasnika.

Zaštita podataka

SSL (Secure Sockets Layer) tehnologija je šifriranja podataka koji putuju između korisničkog web-preglednika i web-poslužitelja koja pomaže u zaštiti korisničkih podataka.
Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128/256-bitnom enkripcijom podataka.

RapidSSL_SEAL-90x50

Web-adrese koje su zaštićene SSL protokolom započinju izrazom https://, a ne izrazom http://. Za enkripciju vaše veze sa serverom butikantonija.com koristimo RapidSSL (GeoTrust) SSL certifikat.

Desktop PC – Mozzila Firefox

Smartphone – Android

Sigurnu vezu možete prepoznati (ovisno o Internet browseru) znakom zelenog lokota
U Zagrebu, 25.04.2016.
Antonija Style d.o.o.
Novoselska 63
10040 Zagreb
OIB: 96865476536
E-mail:[email protected]