Dostava unutar Hrvatske

Dostava u Hrvatskoj

Dostava robe vrši se u roku od najkasnije 7 (Sedam) radnih dana od zaprimanja narudžbe (osim artikala kod kojih je vrijeme dostave drugačije navedeno).

Dostava na kućnu adresu

Narudžba s plaćanjem pouzećem, otkupninom prilikom preuzimanja artikla, moguća je samo u Hrvatskoj.

Pakete dostavljamo Hrvatskom Poštom ili GLS-om.

Artikli se dostavljaju poštom, u diskretnom pakiranju, na Vašu odabranu adresu. Prilikom preuzimanja i plaćanja pouzećem, Hrvatska Pošta zaračunava poštansku proviziju od minimalno 9 kn za pošiljke manje vrijednosti, a za pošiljke veće vrijednosti (otkupnine) zaračunava naknadu od +4 % na ukupan iznos otkupnine koji plaćate kod preuzimanja paketa (na koju Antonija Style d.o.o. nema utjecaj).

Iznos plaćate poštaru (dostavljaču) ili kod preuzimanja u područnoj Hrvatskoj Pošti.
Provizija Hrvatske Pošte nema nikakve veze s poslovanjem naše tvrtke ili uslugom, jednostavno je sastavni dio slanja pouzećem HP-om. Za više informacija o poštanskim provizijama u Hrvatskoj molimo da kontaktirate Hrvatsku Poštu.

Kupac može odbiti prihvatiti pošiljku od kurirske službe samo ukoliko su vidljiva vanjska oštećenja i dužan je poslikati paket, te se javiti s informacijama na naš e-mail [email protected] i priložiti navedene fotografije.

Ukoliko niste kod kuće u vremenu kad dođe dostavljač, dostavljač će Vam ostaviti Obavijest na adresi.

Ako Kupac ne podigne pošiljku u poštanskom uredu u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.

U slučaju nepreuzimanja pošiljke, odnosno povrata iste na adresu Prodavatelja, Kupac je dužan podmiriti nastale troškove u iznosu od 60 Kn.