Povrat i zamjena robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, članku 72, svaki je potrošač u mogućnosti raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.

Povrat ili zamjena robe je moguća u slučaju kada sa naručenih artikala niste skidali originalne etikete s kojima su isporučene i samo ako artikli nisu nošeni.

Naručene artikle je moguće zamijeniti za isti artikl druge veličine ili drugi artikl (ili artikle) u roku 14 dana od zaprimanja pošiljke.

Povrat sredstava vršimo na vaš tekući račun (priložiti IBAN tekućeg računa).

Prilikom plaćanja PayPal-om povrat sredstava je moguć unutar 60 dana od obavljanja kupnje. U slučaju povrata, sredstva se vraćaju na Vaš PayPal račun.

Trošak dostave povrata artikla snosi kupac.

Potrošač nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je:
1. ugovor o uslugama trgovac u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako usluga bude u potpunosti ispunjena
2. predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja trgovca, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava potrošača na jednostrani raskid ugovora
3. predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Antonija Style d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka.

Za daljne korake potrebno je ispuniti obrazac:


    Ime i prezime:

    E-mail adresa:

    Broj telefona:

    Broj narudžbe:

    Vrsta reklamacije:

    Vaša poruka ili napomena:

    Potvrđujem točnost podataka i prihvaćam uvjete za zamjenu ili povrat*
    *trošak dostave povrata artikla snosi kupac, rok obrade zahtjeva je 2 radna dana, adresu za povrat i ostale informacije dobit ćete putem e-maila